

Main Event Timetable

Time (GMT +7)	Duration	Agenda						
Thursday, 19 th December 2024								
08.30- 09.00	30 minutes	Opening registration						
09.00- 09.05	5 minutes	Opening ceremony by MC						
09.05– 09.10	5 minutes	Pray						
09.10- 09.20	10 minutes	Singing Indonesia Raya and IPB Hymn						
09.20- 09.25	5 minutes	Welcoming speech by Rector of IPB University						
09.25– 09.30	5 minutes	Announcement of Full Paper and Challenge						
Plenary Session								
09.30– 10.15	45 minutes	1 st keynote speaker						
10.15– 10.55	45 minutes	2 nd keynote speaker						
10.55– 11.10	15 minutes	Break						
	Video presentation + presenter attend	Science and technology for sustainable agromaritime	Sustainable natural resources and environmental management	Socio-economic transformation for sustainable agromaritime	One health ecosystems and society			
11.10– 11.25	15 minutes	1 st invited speaker	1 st invited speaker	1 st invited speaker	1 st invited speaker			
11.25– 12.15	50 minutes	1 st session 5 paper	1 st session 5 paper	1 st session 5 paper	1 st session 5 paper			



Main Event Timetable

Time (GMT +7)	Duration	Agenda					
Parallel session (Breakout room)							
12.15– 12.55	40 minutes	Break					
12.55– 13.10	15 minutes	2 nd invited speaker	2 nd invited speaker	2 nd invited speaker	2 nd invited speaker		
13.10– 14.40	90 minutes	2 nd session 9 paper					
14.40– 15.40	60 minutes	Break					
15.40– 17.10	90 minutes	3 rd session 9 paper					



Main Event Timetable

Time (GMT +7)	Duration	Agenda						
Friday, 20 th December 2024								
Parallel session (Breakout room)								
	Video presentation + presenter attend	Science and technology for sustainable agromaritime	Sustainable natural resources and environmental management	Socio-economic transformation for sustainable agromaritime	One health ecosystems and society			
08.10– 08.25	15 minutes	3 rd invited speaker	3 rd invited speaker	3 rd invited speaker	3 rd invited speaker			
08.25– 09.35	70 minutes	4 th session 7 paper	4 th session 7 paper	4 th session 7 paper	4 th session 7 paper			
09.35– 09.50	15 minutes	Break						
09.50– 11.00	70 minutes	5 th session 7 paper	5 th session 7 paper	5 th session 7 paper	5 th session 7 paper			
11.00– 13.00	60 minutes	Break						
13.00– 13.15	15 minutes	4 th invited speaker	4 th invited speaker	4 th invited speaker	4 th invited speaker			
13.15– 14.45	90 minutes	6 th session 9 paper	6 th session 9 paper	6 th session 9 paper	6 th session 9 paper			
14.45– 15.40	55 minutes	Break						
14.40– 16.40	120 minutes	7 th session 12 paper	7 th session 12 paper	7 th session 12 paper	7 th session 12 paper			
16.40– 16.55	15 minutes	Break						
16.55– 18.25	90 minutes	8 th session 9 paper	8 th session 9 paper	8 th session 9 paper	8 th session 9 paper			