

## **MAIN EVENT TIMETABLE**

Time (GMT +7)	Duration	Agenda							
Thursda	Thursday, 14 <sup>th</sup> December 2023								
08.30- 09.30	60 minutes	Opening registration							
09.30- 09.35	5 minutes	Opening ceremony by MC							
09.35- 09.45	10 minutes	Singing Indonesia Raya and IPB Hymn							
09.45- 10.00	15 minutes	Welcoming speech by Rector of IPB University							
	Plenary Session								
10.00- 10.30	30 minutes	Prof. Dr. Ir. Ernan Rustiadi, M.Agr.							
10.30- 11.00	30 minutes	Prof. Eiji Nawata							
	Parallel session (Breakout room)								
	Video presentation + presenter attend	Science and technology for sustainable agromaritime	Sustainable natural resources and environmental management	Socio-economic transformation for sustainable agromaritime	One health ecosystems and society	General room (alternative)			
11.00- 11.15	15 minutes	Prof. Ryozo Noguchi (Kyoto University, Japan)	Dr. Murni Nazira Sarian (The National University of Malaysia, Malaysia)	Dr. Sarah Carday (University of Reading, UK)	Dr. Ishkrizat Bin Taib (Tun Hussein Onn University of Malaysia, Malaysia)				
11.15– 12.05	50 minutes	1 <sup>st</sup> session max 5 paper	1 <sup>st</sup> session max 5 paper	1 <sup>st</sup> session max 5 paper	1 <sup>st</sup> session max 5 paper	1 <sup>st</sup> session max 5 paper			
12.05- 13.00	55 minutes	Break							







## **MAIN EVENT TIMETABLE**

Time (GMT +7)	Duration	Agenda						
13.00- 14.30	90 minutes	2 <sup>nd</sup> session max 9 paper	2 <sup>nd</sup> session max 9 paper	2 <sup>nd</sup> session max 9 paper	2 <sup>nd</sup> session max 9 paper	2 <sup>nd</sup> session max 9 paper		
14.30- 16.00	90 minutes	3 <sup>rd</sup> session max 9 paper	3 <sup>rd</sup> session max 9 paper	3 <sup>rd</sup> session max 9 paper	3 <sup>rd</sup> session max 9 paper	3 <sup>rd</sup> session max 9 paper		
Friday, 15 <sup>th</sup> December 2023								
Parallel session (Breakout room)								
	Video presentation + presenter attend	Science and technology for sustainable agromaritime	Sustainable natural resources and environmental management	Socio-economic transformation for sustainable agromaritime	One health ecosystems and society	General room (alternative)		
08.00- 08.15	15 minutes	Dr. Samsuzana Abd Aziz (University of Putra Malaysia, Malaysia)	Dr. Irène RASOAMAN ANTO (University of Toliara, Madagascar)	Prof. Ramayah Thurasamy (Science University of Malaysia, Malaysia)	Devi Paramitha, DVM, M.Sc (BC Cancer Research Centre, Canada)			
08.15- 09.25	70 minutes	1 <sup>st</sup> session max 7 paper	1 <sup>st</sup> session max 7 paper	1 <sup>st</sup> session max 7 paper	1 <sup>st</sup> session max 7 paper	1 <sup>st</sup> session max 7 paper		
09.25– 10.35	70 minutes	2 <sup>nd</sup> session max 7 paper	2 <sup>nd</sup> session max 7 paper	2 <sup>nd</sup> session max 7 paper	2 <sup>nd</sup> session max 7 paper	2 <sup>nd</sup> session max 7 paper		
10.35- 11.35	60 minutes	3 <sup>rd</sup> session max 6 paper	3 <sup>rd</sup> session max 6 paper	3 <sup>rd</sup> session max 6 paper	3 <sup>rd</sup> session max 6 paper	3 <sup>rd</sup> session max 6 paper		
11.35- 13.00	85 minutes	Break						





## **MAIN EVENT TIMETABLE**

Time (GMT +7)	Duration	Agenda					
13.00– 13.05	15 minutes	Dr. Nida Iqbal (University of Engineering and Technology Lahore, Pakistan)	Dr. Vincent Niderkorn (National Research Institute for Agriculture, Food, and the Environment, France)	Dr. Umi Muawanah (The National Research and Innovation Agency, Indonesia)	Dr. Muhammad Roil Bilad (Universiti Brunei Darussalam, Brunei Darussalam)		
13.15- 14.45	90 minutes	4 <sup>th</sup> session max 9 paper	4 <sup>th</sup> session max 9 paper	4 <sup>th</sup> session max 9 paper	4 <sup>th</sup> session max 9 paper	4 <sup>th</sup> session max 9 paper	
14.45– 16.15	90 minutes	5 <sup>th</sup> session max 9 paper	5 <sup>th</sup> session max 9 paper	5 <sup>th</sup> session max 9 paper	5 <sup>th</sup> session max 9 paper	5 <sup>th</sup> session max 9 paper	
16.15– 16.45	30 minutes	Closing ceremony: Announcing the best presenter					

